Hoe een Persoon verwijderen
Een persoon kan worden gearchiveerd, geblokkeerd en verwijderd.
- Een persoon die is gearchiveerd wordt niet meer getoond in de overzichten en dropdown lijsten maar kan nog steeds inloggen.
- Een persoon die is geblokkeerd wordt nog steeds getoond in de overzichten en dropdown lijsten maar kan niet meer inloggen.
- Gearchiveerde en geblokeerde personen ontvangen geen emails meer.
- Beide instellingen kunnen worden gecombineerd.
Een beheerder kan een persoon archiveren en/of blokkeren:
- Ga naar Configuratie > Personen
- Zoek de juiste persoon op
- Klik op de link "Aanpassen"
- Vink de box Gearchiveerd aan voor archiveren
- Vink de box Geblokkeerd aan voor blokkeren
- Klik op de knop "Opslaan"
Om een persoon in het kader van GDPR te verwijderen gelieve onze klantendienst te contacteren.
Het archiveren, blokkeren of verwijderen van een persoon heeft geen effect op de registratie van een gekoppelde RFID badge en iButton op de whitelist van een blackbox. Indien de IDMethode niet wordt herbruikt moet deze van de whitelist worden verwijderd.